به مناسبت هفته دولت؛
کشتارگاه صنعتی طیور کوهدشت افتتاح شد
کشتارگاه صنعتی طیور طرهان بخش گل گل شهرستان کوهدشت با حضور استاندار لرستان و جمعی از مسئولان افتتاح شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، به نقل از روابط عمومی استانداری لرستان، کشتارگاه صنعتی طیور طرهان بخش گل گل شهرستان کوهدشت امروز در دومین روز از هفته دولت و با حضور استاندار لرستان و مسئولان استانی و شهرستانی به بهرهبرداری رسید.
سید سعید شاهرخی استاندار لرستان در حاشیه مراسم افتتاح این کشتارگاه اظهار داشت: ظرفیت کشتار این کشتارگاه ۶ هزار قطعه در ساعت با ذخیرهسازی پیشسرد ۵۰۰ تُن و دو خط کشتار است.
وی افزود: این طرح یکی از طرحهای پیشران استان است که به مساحت ۶ هزار و ۵۰۰ متر و اشتغالزایی مستقیم ۷۰ نفر در کوهدشت، افتتاح شد.
استاندار لرستان عنوان کرد: این کشتارگاه دارای موقعیت دسترسی مناسب به مسیر ارتباطی ایلام، کرمانشاه و خوزستان است.
وی با اشاره به اینکه این کشتارگاه سومین کشتارگاه دارای گرید A+ در ایران و اولین کشتارگاه در غرب کشور است، گفت: صنعت تولید مرغ، یک صنعت پویا در کشور است و این طرح نیز یک حلقه از زنجیره تولید گوشت مرغ در استان است.
شاهرخی تصریح کرد: در حال حاضر هفت کشتارگاه صنعتی مرغ در استان وجود دارد که با افتتاح این طرح به هشت کشتارگاه میرسد.
وی ادامه داد: ظرفیت کشتار استان در حال حاضر ۱۴ هزار مرغ در ساعت است که با اضافه شدن این واحد به ۲۰ هزار قطعه افزایش مییابد.
استاندار لرستان اظهار داشت: این کشتارگاه از تکنولوژی روز در کشور برخوردار است، چیلینگ روم این مجموعه هزار و ۲۰۰ متر است، پسماند ندارد و دارای تصفیهخانه و دیگ پخت است.
وی افزود: هم اکنون ۸۰۰ واحد مرغ تخمگذار در استان وجود دارد که در هر دوره ۴۰۰ واحد زیربار میرود و در مجموع ۴۸ میلیون قطعهریزی در استان داریم، سرمایهگذاری صورت گرفته برای این طرح نیز ۳۰۰ میلیارد تومان است.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!