حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خیری سفیر افلاک هستید؟
۱۷ پروژه صنعتی در لرستان افتتاح می‌شود
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان:

۱۷ پروژه صنعتی در لرستان افتتاح می‌شود

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان گفت: ۱۷ پروژه صنعتی با اعتباری بالغ‌بر ۵۰۰ میلیارد تومان هم‌زمان با دهه فجر در لرستان افتتاح می‌شود.

بهمن جعفری در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» با اشاره به افتتاح پروژه‌های صنعتی در لرستان، اظهار داشت: هم‌زمان با فرارسیدن دهه فجر، ۱۷ پروژه صنعتی در لرستان افتتاح می‌شود. این پروژه‌ها در شهرهای پلدختر، رومشکان، دورود، کوهدشت، بروجرد و چگنی قرار دارند که هر کدام طی مراسمی و با حضور مسئولان به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی افزود: با بهره‌برداری از این پروژه‌ها برای ۳۱۹ نفر از افراد جویای کار، شغل ایجاد می‌شود و در مجموع برای این تعداد پروژه بالغ‌بر ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده که با مشارکت بخش خصوصی انجام شده است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان تصریح کرد: این پروژه‌ها شامل واحد تولیدی محصولات پلاستیکی، دستمال‌کاغذی، سنگ‌چینی، بسته‌بندی حبوبات و واحدهای دیگری است که در طول دهه فجر افتتاح می‌شوند.

جعفری بیان کرد: در راستای کمک به رونق تولید تلاش داریم تا مشکلات واحدهای تولیدی شناسایی و با بررسی آن‌ها در جلسه ستاد رفع موانع تولید، بتوانیم آن‌ها را در تولید کمک کنیم.

وی یادآور شد: در استان لرستان ظرفیت‌های زیادی وجود دارد که با فعال‌شدن آن‌ها می‌توانیم زمینه را برای رونق تولید و شکوفایی اقتصادی ایجاد کنیم.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!