معاون ادارهکل میراث فرهنگی لرستان:
۵ میز تخصصی صنایعدستی در لرستان تشکیل شد
معاون ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی لرستان گفت: در راستای توسعه و رفع مشکلات صنایعدستی، پنج میز تخصصی صنایعدستی در لرستان تشکیل شد.
عباس حمزهای در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» با اشاره به تشکیل میزهای تخصصی صنایعدستی در لرستان، اظهار داشت: در استان لرستان بیش از ۹۰ رشته صنایعدستی وجود دارد که از این تعداد حدود ۵۰ رشته بومی استان است و هر ساله تعدادی از رشتههای صنایعدستی که فراموش شده، احیا میشوند.
وی از برگزاری پنج میز تخصصی صنایعدستی خبر داد و افزود: این میزها در رشتههای ورشوسازی، سازهای سنتی، پوشاک محلی، چوقا و پوشاک بختیاری، میناکاری و فیروزهکوبی برپا شده که این میزهای تخصصی با هدف توسعه و ارتقاء صنایعدستی، آسیبشناسی، چالشها و زنجیره ارزش صنایعدستی برگزار شده است.
معاون ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی لرستان تصریح کرد: برگزاری میزهای تخصصی اینگونه است که صنعتگران با برگزاری این میزها، مسائل و مشکلات حوزه کاری خود را مطرح میکنند و اعضای حاضر در این برنامه، راهکارهای لازم را برای برونرفت از مشکلات ارائه میدهند، بهطور مثال با برگزاری این میزهای تخصصی در استان، مشکل تهیه مواد اولیه برای یکی از رشتهها برطرف گردید.
حمزهای عنوان کرد: این میزها میتوانند بعدها به انجمن تبدیل شوند و بعد از ارتقاء در فعالیت خود، نمایشگاه برپا کنند و آثار و تولیدات خود را به بهترین شکل معرفی نمایند.
حمزهای از راهاندازی «خانه موزه» در بروجرد خبر داد و یادآور شد: یکی از هنرمندان بروجردی، استاد جواد بختیاری است که در حوزه خط از هنرمندان برجسته و ممتاز است که در این راستا اقداماتی انجام شده تا هنرهای مرتبط با فعالیت این استاد در خانه موزه به نمایش گذاشته شود و علاوه بر این نیز، محلی برای آموزش افرادی که علاقمند به خط هستند، باشد.
وی خاطرنشان کرد: تلاش شده تا خانه موزه در بافت تاریخی بروجرد ایجاد شود و محلی برای ترویج و گسترش هنر خطاطی باشد که این برنامه در دستور کار قرار دارد.
انتهای خبر/