
مدیرعامل شرکت آب منطقهای لرستان:
۲۹ درصد از حجم مخازن سدها پُر است
مدیرعامل شرکت آب منطقهای لرستان گفت: هماکنون ۲۹ درصد از حجم مخازن سدهای لرستان پُر است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، کاهش ۲۸ درصدی داشته است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقهای لرستان، داریوش حسننژاد با اشاره به آخرین وضعیت مخازن سدهای لرستان اظهار داشت: حجم کل مخازن سدهای مروک، ایوشان، تنگهاله، خانآباد، کزنار و حوضیان ۲۰۸/۷۱ میلیون مترمکعب است.
وی با بیان اینکه هماکنون ۲۹ درصد از مخازن سدهای لرستان پُر است افزود: حجم آب موجود در پشت سدهای استان ۶۱/۴ میلیون مترمکعب گزارش شده است که این حجم در سال گذشته ۸۵/۴۱ میلیون مترمکعب بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۸ درصد کاهش را نشان میدهد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای لرستان عنوان کرد: در حال حاضر مجموع آب ورودی ۶ سد استان لرستان ۷/۶۰ متر مکعب بر ثانیه است.
وی بیان کرد: حجم آب موجود در مخازن سدهای کمندان ازنا و تاجامیر دلفان که امسال به مرحله آبگیری رسیدهاند، به ترتیب معادل ۹ و ۳/۲ میلیون مترمکعب است.
حسننژاد گفت: با توجه به خالی بودن مخازن، سدهای استان ظرفیت و آمادگی لازم را برای مهار سیلابهای احتمالی دارند و مشکلی برای مدیریت سیلاب وجود ندارد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!