فرازی از وصيتنامه شهيد رسولحسين عربستانی؛
مرگ در راه خداوند سعادت است
شهید رسولحسين عربستانی در وصیتنامه خود نوشته است: پدرم بدان و آگاه باش كه اسماعيلت هرگز از فرمان خدا سر باز نمیزدند و مرگ در راه خدا را جز سعادت نمیداند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سفیرافلاک، شهيد رسولحسين عربستانی در وصیتنامه خود نوشته است: از داخل سنگر تاريک و كوچک به امام امت سلام میكنم اين چند خط وصيت را زمانی مینويسم كه من هنوز به آرزوی خودم دست نيافتهام اميدوارم كه پيروز شوم، اميدوارم بتوانم با يک پيروزی كامل يا جزئی برای خدا و اسلام و قرآن جان بیارزشم را به الله آفريننده خود تسليم نمايم.
اميدوارم توانسته باشم برای شما ای پدر يک فرزند پاک و ايدهآل باشم از شما میخواهم اين اشک، اشک شادی و افتخارآفرين باشد زيرا من پيروز شدهام و به آرزوی خود كه همانا پيكار در راه خدا و شهيد شدن در راه خدا میباشد رسيدهام اميدوارم برادران من و دوستان من بتوانند با پايداری چه در پشت جبهه و چه در خود جبهه از مرز و بوم اين كشور اسلامی پاسداری كرده و هر اجانب تجاوزگر را نابود كرده شما را به راه راست سفارش میكنم و دوری از گناهان.
مادر جان هر موقع به ياد من افتادی و خواستی گريه كنی و يا اينكه بر سر قبرم بيايی آن لحظه به فكر كربلای حسين باش كه در آن زمان با كافران و ستمگران برای پابرجا ماندن اسلام و آزادی تمام مسلمانان از زير سلطه يزيد جنايتكار، قاسم و سرباز ۶ ماههاش در عاشورا، در كربلای امام حسين (علیهالسلام) شهيد نشدند و مگر دو دست حضرت عباس(علیهالسلام) را از تن او جدا نكردند پس من كه از آن بزرگواران بيشتر نيستم بلكه بنده گناهكارم، پدرم درود بر تو كه چون ابراهيم فرزند خويش را به فرمان خدای بزرگ به قربانگاه فرستادی پدرم بدان و آگاه باش كه اسماعيلت هرگز از فرمان خدا سر باز نمیزدند و مرگ در راه خدا را جز سعادت نمیداند و زندگی را جز جهاد در راه عقيده درست نمیداند و شهادت را جزو بهترين و بزرگترين نعمتها میداند.
برادرم راه خدا بهترين، بزرگترين و برترين راه ماست. پوينده و كوشنده در اين راه باش و در زندگی خود هدف داشته باش كه انسان بیهدف مانند كشتی بیناخداست كه در دريا سرگردان است و سرانجام امواج دريا او را نابود میكند.
خواهرم تو چون حضرت زینب سلامالله علیها باش و از آنچه هوس كردی بپرهيز و كوشنده در اين راه باش و در راه خدا مبارزه كن آری فرصتی گرانبها برايم پيش آمده تا از بودن و هستن خود بروم و حركت كنم و بشوم آن كه دوست دارم كه اگر رفتم خدا و روح خدا خمينی را راضی نگهداشته باشم صدای اللهاكبر و لا اله الا الله را از ژرفای دلها فرياد بزنيد كه چون پشت كفار و امپرياليسم به لرزه درآيد.
انتهای خبر/