![پروژه آبشار طلایی خرمآباد ۱۰ ساله شد](https://safireaflak.ir/default-image/default-730x400.png )
آب از آب تکان نخورد؛
پروژه آبشار طلایی خرمآباد ۱۰ ساله شد
پروژه پارک آبشار طلایی خرمآباد پس از گذشت ۱۰ سال هنوز اجرا نشده است و مردم همچنان منتظر تحقق وعده راهاندازی یک مجموعه ورزشی، تفریحی و توریستی در این منطقه هستند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، آبشار طلایی مخملکوه خرمآباد، در شمال جغرافیایی شهر واقع شده و یگانه آبشار درون شهری ایران است ک با پنج دقیقه پیادهروی میتوان از منطقه مسکونی به آن دسترسی پیدا کرد.
موقعیت ممتاز و یگانه پارک آبشار طلایی خرمآباد مسئولان وقت را بر آن داشت برای بهرهبرداری از ظرفیتهای بالقوه آبشار زیبای مخملکوه خرمآباد، عملکردهای تفریحی، ورزشی و اقتصادی کنار این جاذبه منحصربه فرد طراحی کنند.
بسیاری از مردم اطراف و اکناف، بنر طراحی سایتپلان آبشار طلایی را به خوبی به خاطر میآورند که در هر کوی و برزن نصب شده بود و شامل دهها کارکرد ویژه همچون ورزشی، تفریحی و توریستی بود و تیم وقت شهرداری چقدر روی آن مانور رسانهای انجام دادند.
انتظار ۱۰ ساله مردم برای راهاندازی پارک چندمنظوره آبشار طلایی
آبشار مخملکوه خرمآباد محل تلاقی محلههای کوی پاسداران، شهرک پارسیلون، شهرک آذربایجان و منطقه درهگرم است؛ از قضا همه این محلهها با فقر فضای سبز و تفریحی روبهرو میباشند و احداث این پارک چندمنظوره با عملکردهای ویژه، میتوانست بخشی از محرومیتهای تاریخی این منطقه را جبران کند اما متاسفانه پس از گذشت ۱۰ سال هنوز این طرح به سرانجام نرسیده است.
رضا چراغی ساکن قدیمی منطقه شهرک پارسیلون خرمآباد و از بازنشستههای شرکت پارسیلون در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» اظهار داشت: منطقهای که ما زندگی میکنیم دارای فقر فضای سبز است و همه اهالی این شهرک و مناطق مجاور، جای بهخصوصی برای تفریح و سرگرمی ندارند.
وی افزود: بیش از یک دهه است آقایان اعلام کردهاند میخواهیم در محل آبشار مخملکوه پارک احداث کنیم اما پس از گذشت سالها ما فقط یک جاده ۵۰۰ متری آسفالت و چند هکتار چمن ناقص دیدهایم.
مناطق شمال شهر خرمآباد محروم از فضای تفریحی
ساکن شهرک پارسیلون تصریح کرد: با این شرایطی که پارک دارد نمیدانیم داشتنی است یا بردنی؛ مگر ساخت یک فضای سبز شهری چقدر زمان میبرد و اینجا بیشتر از آنکه یک منطقه تفریحی باشد یک پروژه ناقص است که فقط قسمتی از پیادهروی آن تکمیل شده و همین تککاربری است که مردم ساکن منطقه یک را به سوی خود میکشاند چرا که این قسمت از شهر عاری از فضای تفریحی و سبز است.
چراغی بیان کرد: تنها کار ملموسی که اینجا انجام شده احداث یک سد آببند است که پس از سیل ۹۸ توسط یکی از ارگانها احداث شده که این پروژه دسترسی به تاج آبشار را مشکل کرده است و احداث این سد بتنی با توجه به اینکه در کنار یک ظرفیت گردشگری است کار اشتباهی است و ورودی این جاذبه آبی را تحتتاثیر خود قرار داده است.
علی مردانی ساکن منطقه کوی پاسداران خرمآباد در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» اظهار داشت: چند سال قبل یک بنری در همین ورودی خیابان پارک آبشار و نزدیک پل ۹ دی نصب شد که برای ما که ورزشکار هستیم بسیار امیدوار کننده بود. طبق اظهارنظر مسئولان وقت، قرار بود که این منطقه با احداث زمینهای ورزشی متعدد و روباز، تبدیل به قطب تفریحی و سرگرمی شهر شود اما تاکنون هیچ اتفاق مثبتی در این مکان نیفتاده است.
ساکن منطقه کوی پاسداران تصریح کرد: همین زمینی که مشاهده میکنید طبق نقشهای که اینجا نصب شده بود محل احداث زمینهای ورزشی روباز بود ولی الان تبدیل به خانه مسکونی شده و مشخص نیست چطور و چرا چنین اتفاق عجیبی صورت گرفته است.
تبدیل سایت ورزشی به زمین مسکونی
مردانی بیان کرد: تبدیل سایت ورزشی به زمین مسکونی بسیار شبههانگیز است و اهالی این منطقه معتقد هستند اینجا فساد کلانی صورت گرفته است و اساس این کار زیر سوال است و مدیران وقت شهرداری منطقه یک، شهردار خرمآباد و اعضای شورای شهر وقت باید پاسخ دهند که چرا زمین ورزشی و تفریحی که حق مردم این منطقه بوده تبدیل به مسکونی شده و دوم هم باید مشخص شود این زمین ارزشمند چرا و به چه کسانی و تحت چه ساز و کاری واگذار و پول آن خرج کجا شده است.
وی گفت: شبهای تابستان محوطه محدود چمنکاری شده، گنجایش جمعیت چندهزار نفری مراجعه کننده به پارک آبشار را ندارد و مشخص نیست چرا باید چنین ظرفیت بزرگی آن هم در منطقهای که عاری از فضای سبز تفریحی هست به حال خود رها شود و مدیران ارشد شهرداری بابت ترک فعل و واگذاری شائبهبرانگیز کاربریهای تفریحی و ورزشی این مکان باید پاسخگو باشند و نهادهای نظارتی باید به این داستان ورود جدی کنند.
اجرای سایت تفریحی ورزشی آبشار طلایی نیازمند اعتبار
حمیدرضا صفریان عضو شورای اسلامی شهر خرمآباد در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» در این رابطه اظهار داشت: پروژه محدوده آبشار طلایی خرمآباد با کمبود و کسری بودجه مواجه است اما یک سری از کارهای عمرانی در حال انجام است و در فازهای بعدی سایتهای ورزشی و المانها اجرا میشوند.
عضو شورای اسلامی شهر خرمآباد فاز یک این مجموعه تفریحی ورزشی در حال انجام است و فاز دوم نیز انجام میگیرد.
علی بخشیپور شهردار منطقه یک خرمآباد نیز در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» اظهار داشت: از قسمت بالای پارک آبشار طلایی کار شروع شده است و در حال انجام خاکبرداری و جدولکشی هستیم.
وی افزود: در بحث سایتهای تفریحی و ورزشی نیز فعلاً خاکبرداری انجام شده و کارها در حال انجام است و انشاءالله درصورت تامین اعتبار تا سعی میشود تا سال آینده ۷۰ تا ۸۰ درصد کارها به سرانجام برسد.
شهردار منطقه یک خرمآباد با بیان اینکه ۲۴ هکتار برای اجرای سایتهای ورزشی و تفریحی در نظر گرفته شده است عنوان کرد: برای این اجرای این سایت و پل حداقل ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
آغاز فاز دوم پروژه آبشار طلایی خرمآباد
وی بیان کرد: در فاز نخست محدوده آبشار طلایی را درست کردیم، برای اجرای فاز دوم نیز از حدود چهار تا پنج ماه پیش کار را شروع کردیم؛ از هر دو سمت فضای سبز ایجاد و تا آبشار ادامه پیدا میکند و طرح هایی که در نظر گرفته شده است در آنجا اجرا میشود.
بخشیپورگفت: همچنین یک خیابان دربند که ۲۰ متری است باید از پل بگذرد و به سمت مسکن ملی برود تا راه دسترسی ایجاد شود.
وی تصریح کرد: در قسمت بالای پل ۹ دی یک فضای هزار و ۲۰۰ متری برای احداث پروژههای ورزشی در نظر گرفته شده است، علاوه بر این در نزدیک آبشار نیز یک سایت ورزشی در دستور کار قرار دارد که انشاءالله در سال جدید کار اجرای آن شروع میشود.
انتهای خبر/