حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خیری سفیر افلاک هستید؟
تخصیص ۶۳۲ تن قیر برای آسفالت شهرک‌های صنعتی
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان مطرح کرد:

تخصیص ۶۳۲ تن قیر برای آسفالت شهرک‌های صنعتی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان گفت: ۶۳۲ تن قیر برای آسفالت ۸۵ هزار مترمربع به شهرک‌های صنعتی لرستان اختصاص یافت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» به نقل از روابط‌عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان، فرزاد محمدی با اشاره به پروژه‌های آسفالت در شهرک‌های صنعتی استان اظهار داشت: طی سه سال گذشته یک هزار و ۴۲۶ تن قیر به این شرکت تخصیص‌داده‌شده که منجر به اجرای آسفالت در ۱۰ شهرک و ناحیه صنعتی به مساحت ۱۹۴ هزار و ۶۹۵ مترمربع شده است.

وی افزود: این پروژه‌ها شامل آسفالت معابر شهرک صنعتی شماره دو، بلوار ورودی شهرک شماره سه، جاده دسترسی شهرک صنعتی الشتر و نورآباد، جاده ورودی شهرک رومشکان و پلدختر و بلوار ورودی چمن سلطان بوده است.

 مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان به برنامه‌های امسال این شرکت اشاره کرد و گفت: برنامه امسال تخصیص ۶۳۲ تن قیر است که منجر به آسفالت ۸۵ هزار مترمربع در ۶ شهرک صنعتی خواهد شد که این برنامه در راستای ایجاد زیرساخت لازم انجام شده است‌.

محمدی همچنین از پروژه‌های در دست اجرا خبر داد و بیان کرد: پروژه‌های روسازی و آسفالت در شهرک‌های صنعتی و نواحی صنعتی استان لرستان، از جمله در شهرک صنعتی و سنگ الیگودرز، در حال اجرا است که انجام این پروژه‌ها نقش مهمی برای احداث واحدهای تولیدی در شهرک‌ها دارد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!