حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خیری سفیر افلاک هستید؟
لزوم تسریع تخصیص اعتبارات پروژه کوهدشت - زانوگه
رئیس اداره راه و شهرسازی کوهدشت مطرح کرد:

لزوم تسریع تخصیص اعتبارات پروژه کوهدشت - زانوگه

رئیس اداره راه و شهرسازی کوهدشت محور چهارخطه کوهدشت - زانوگه را یکی از چهارخطه‌های مهم استان لرستان برشمرد و گفت: روند تخصیص اعتبارات این پروژه تسریع شود.

ایرج فریادی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» اظهار داشت: توسعه شبکه راه‌ها به‌عنوان یکی از مهم‌ترین شاخص‌ها و زیرساخت‌های توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و به‌نوعی تضمین‌کننده اقتصاد یک منطقه است و نقش اساسی در توسعه آن منطقه دارد. 

وی افزود: محور چهارخطه کوهدشت - زانوگه به طول ۱۸ کیلومتر، یکی از چهارخطه‌های مهم استان لرستان محسوب می‌شود که در مسیر عتبات‌عالیات قرار گرفته است و هرساله در ایام اربعین حسینی، زائران زیادی از این محور تردد می‌کنند.

رئیس اداره راه و شهرسازی کوهدشت با بیان اینکه محور چهارخطه کوهدشت - زانوگه نقطه اتصال استان‌های غربی به شرق کشور است عنوان کرد: عملیات اجرایی این محور در چهار قطعه طراحی و آغاز شده است که قطعه اول آن به طول دو کیلومتر و ۲۰۰ متر زیر بار ترافیک رفته و سنوات قبل کارهای آن انجام شده است.

وی بیان کرد: قطعه دوم محور مذکور پنج کیلومتر طول دارد که دو کیلومتر آن سال گذشته زیر بار ترافیک رفته است و سه کیلومتر دیگر در حال انجام عملیات اجرایی و آسفالت است که ان‌شاءالله طی هفته آینده این مسیر سه‌ کیلومتری نیز تمام می‌شود و زیر بار ترافیک می‌رود.

فریادی گفت: قطعه سوم این چهارخطه به طول پنج کیلومتر سال گذشته به مناقصه رفت و پیمانکار واجد شرایط هم مشخص شد؛ در حال حاضر عملیات اجرایی و زیرسازی قطعه سوم در حال انجام است.

وی تصریح کرد: قطعه چهارم این محور نیز که پنج کیلومتر طول دارد پس از طی مراحل قانونی و برآورد به مناقصه گذاشته می‌شود؛ عملیات اجرایی آن پس از انجام مناقصه و برنده‌شدن پیمانکار واجد شرایط آغاز می‌شود.

رئیس اداره راه و شهرسازی کوهدشت گفت: آنچه که سبب پیشرفت عملیات اجرایی آن پروژه می‌شود، تخصیص اعتباراتی است که برای این محور لحاظ می‌شود که امیدواریم روند تخصیص اعتبارات آن تسریع شود.

وی تصریح کرد: امیدواریم با پیگیری مسئولان استانی و کشوری و همچنین پیگیری نماینده مردم کوهدشت در مجلس شورای اسلامی، اعتبارات لازم به این پروژه اختصاص یابد.

فریادی خاطرنشان کرد: از استاندار لرستان، نماینده مردم کوهدشت در مجلس شورای اسلامی، امام‌جمعه و فرماندار شهرستان و همچنین مدیرکل راه و شهرسازی لرستان به‌خاطر پیگیری تخصیص اعتبارات این پروژه و سایر پروژه‌های حوزه راه شهرستان تشکر و قدردانی می‌کنم.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!