حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خیری سفیر افلاک هستید؟
۱۰۲ میلیون دلار کالا از لرستان صادر شد
رئیس بازرگانی خارجی صنعت، معدن و تجارت لرستان:

۱۰۲ میلیون دلار کالا از لرستان صادر شد

رئیس بازرگانی خارجی صنعت، معدن و تجارت استان لرستان گفت: در نیمه نخست امسال ۱۰۲ میلیون دلار انواع کالا از لرستان صادر شد که میزان صادرات نسبت به سال قبل افزایش‌یافته است.

محمد طولابی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» با اشاره به صادرات کالا از استان لرستان، اظهار داشت: در نیمه اول امسال ۱۰۲ میلیون دلار انواع کالا از استان لرستان به کشورهای خارجی صادر شد و تلاش گردید با فراهم‌کردن شرایط، میزان بیشتری کالا صادر شود.

وی افزود: این میزان صادرات شامل ۱۴۶ هزار و ۵۰۰ تُن انواع کالا بوده که ارزش صادرات کالاها بیش از ۱۰۲ میلیون دلار است که شامل مواد پتروشیمی و پایه نفتی، صنعتی، معدن و صنایع معدنی و کشاورزی بوده که از طریق گمرکات اجرایی به بیش از ۴۸ کشور جهان صادر شده است.

رئیس بازرگانی خارجی صنعت، معدن و تجارت استان لرستان تصریح کرد: کشورهای چین، ترکیه، امارات متحده عربی، روسیه و عراق، پنج کشور نخست خریدار کالاهای استان لرستان بودند که بیشترین کالاها به این کشورها صادر شده است.

طولابی عنوان کرد: میزان صادرات کالا در نیمه نخست امسال نسبت به نیمه اول سال گذشته افزایش داشته که صادرات کالا نقش مهمی در توسعه اقتصادی دارد، از همین رو تلاش می‌شود تا کالاهایی که از نظر صادراتی باکیفیت هستند را بتوانیم به کشورهای متقاضی صادر کنیم.

وی یادآور شد: سال گذشته بالغ‌بر ۴۰۰ تُن انواع کالا به کشورهای خارجی صادر شد که شیرخشک صنعتی، فرو سیلیس، سولفات سدیم، گرانول پلی‌اتیلن، ورق فولادی گرم نورد، شمش اسلب فولادی، کاتالیست اتیلن اکساید، هیدروکربن سنگین، شمش آلومینیوم، شمش چدن و اقلام دیگری صادر شدند که در میان کالاهای صادراتی پلی‌اتیلن، شمش از آهن و فولاد، قیر طبیعی و نفتی، فرو سیلیسیم و سرب‌های تصفیه نشده، اقلام اصلی صادراتی استان را تشکیل می‌دهند.

رئیس بازرگانی خارجی صنعت، معدن و تجارت استان لرستان خاطرنشان کرد: برخی از اقلام استان لرستان بسیار باکیفیت هستند که با بسته‌بندی و برندسازی می‌توان این کالاها را راهی بازارهای خارجی کرد که لازم است در این زمینه نیز اقدامات لازم صورت گیرد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!