حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1404/02/25 شمسی | 2025/05/15 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سفیر افلاک | safireaflak هستید؟
مدیرکل بیمه سلامت لرستان:

۲۹۷ بیمار اوتیسم تحت پوشش بیمه سلامت هستند

۲۹۷ بیمار اوتیسم تحت پوشش بیمه سلامت هستند

مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: ۲۹۷ بیمار اوتیسم تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند و از خدمات مختلف استفاده می‌کنند.

محسن اسدبیگی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، اظهار داشت: بیمه سلامت طی این سال‌ها خدمات مختلفی را در بخش‌های متفاوت به افراد تحت پوشش ارائه می‌دهد که یکی از این خدمات به بیماران اوتیسم است.

وی با بیان اینکه ۲۹۷ بیمار اوتیسم در استان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند، افزود: این بیماران در سامانه سازمان بیمه سلامت نشان‌دار شده و خدمات مورد نیاز را از بیمه دریافت می‌کنند.

مدیرکل بیمه سلامت لرستان تصریح کرد: بیماران اوتیسم خدماتی از قبیل فیزیوتراپی، مشاوره روانپزشکی، رفتار درمانی و گفتار درمانی و از خدمات پزشکان متخصص مغز و اعصاب استفاده می‌کنند.

اسدبیگی بیان کرد: اگر این بیماران جدا از خدماتی که برای آن‌ها تعریف‌شده است، نیازمند دریافت خدمات دیگری باشند می‌توانند این خدمات را در قالب دریافت خدمات بیماران صعب‌العلاج دریافت کنند البته اگر خدماتی در خارج از این بخش نیاز باشد را دریافت خواهند کرد و سپس هزینه به صورت خسارت متفرقه پرداخت می‌گردد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!