حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1403/10/20 شمسی | 2025/01/09 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سفیر افلاک | safireaflak هستید؟
ایستگاه‌های پمپاژ پلدختر به بهره‌برداری می‌رسند
فرماندار پلدختر:

ایستگاه‌های پمپاژ پلدختر به بهره‌برداری می‌رسند

فرماندار پلدختر گفت: پنج ایستگاه پمپاژ برای آبی کردن اراضی دیم شهرستان پلدختر در دست ساخت است که به‌زودی دو پمپاژ از آنها به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، احسان علیپوری عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از پنج ایستگاه پمپاژ پلدختر، دو ایستگاه به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد که با بهره‌برداری از این ایستگاه‌ها حدود ۵ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی دیم به آبی تبدیل می‌شود که می‌تواند اقتصاد شهرستان پلدختر را رونق بخشد.

وی افزود: تا حد امکان تسهیلاتی در اختیار کشاورزان قرار می‌دهیم تا بتوانند محصولات بهتری را که درآمد بیشتری دارند، تولید کنند.

فرماندار پلدختر به حمایت کشاورزان جهت مکانیزه کردن ادوات کشاورزی اشاره کرد و گفت: به‌منظور افزایش سطح درآمد کشاورزان، کارگاه‌های آموزشی در حال برگزاری است تا به کشاورزان آموزش داده شود که با کِشت چه نوع محصولی، چه میزان درآمدی می‌توانند داشته باشند.

علیپوری آب و هوای شهرستان پلدختر را یک ظرفیت خوب برای کشاورزی دانست و بیان کرد: کشاورزان این شهرستان می‌توانند زمین‌های کشاورزی را دو یا سه بار در سال کِشت کنند تا درآمد خوبی داشته باشند.

وی تصریح کرد: یکی از نقاط ضعف شهرستان پلدختر این است که بیشتر زمین‌های کشاورزی آن دیم است که سبب کاهش درآمد زمین‌های کشاورزی می‌شود، به همین جهت پنج ایستگاه پمپاژ آب در پلدختر در حال احداث است.

فرماندار پلدختر در بخش دیگری از سخنان خود به برگزاری همایش مبارزه با مواد مخدر و جلوگیری از کشت گیاهان ممنوعه در شهرستان اشاره کرد و گفت: این همایش با حضور دهیاران، اعضای شورای روستاها، کشاورزان، اعضای شورای اداری و شورای تامین در پلدختر برگزار شد.

وی جلوگیری از کشت گیاهان ممنوعه و امحای آنها را از جمله برنامه کاری فرمانداران دانست و اظهار داشت: در پلدختر کِشت ممنوعه زیادی نداشته‌ایم اما برای ما مهم است که حتی یک وجب از زمین‌های کشاورزی این شهرستان به این کشت‌ها اختصاص پیدا نکند که در این راستا سیاست‌هایی به‌صورت پیشنهادی و با هدف افزایش انگیزه کشاورزان و جلوگیری از کشت گیاهان ممنوعه در دست اجراست.

علیپوری با تاکید بر اینکه دستگاه‌های اجرایی، بخشداران و دهیاران باید تبعات کِشت گیاهان ممنوعه را برای مردم تبیین کنند افزود: در حوزه شناسایی و انهدام گیاهان ممنوعه مشکلی وجود ندارد لذا این موضوع باید به صورت گفتمانی و فرهنگ‌سازی حل شود.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از