زندگینامه شهید «محسن غرسبان روزبهانی»؛
شهیدی که بیریا خدمت میکرد

شهید روزبهانی بدون ريا و تظاهر به خدمت در راه اسلام و اطاعت از امام خمينی(ره) میپرداخت.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سفیرافلاک، شهید «محسن غرسبان روزبهانی» در سال ۱۳۴۷ در خانوادهای مذهبی و متوسط در شهرستان بروجرد ديده به جهان گشود. او اولين فرزند خانواده بود. به همين علت، همه اقوام و خويشان به او علاقه زيادی داشتند. سال آخر ابتدايی او مصادف بود با نخستين سال پيروزی شكوهمند انقلاب اسلامی. در اوايل انقلاب به مدرسه راهنمايی رفت و به همراه عدهای از دوستانش انجمن اسلامی مدرسه را تشكيل و فعاليتهای چشمگيری انجام داد. در ضمن خواندن درس و گرفتن نمرات عالی اوقاتی را هم به مطالعه كتابهای متفرقه میپرداخت.
در همان سنين، كتابخانهای با بيش از ۲۰۰ جلد كتاب در منزل تشكيل داده و بچههای محله را جمع كرده بود و به آنها كتابهای مذهبی میداد و به تعليم مسائل دينی میپرداخت.
به خاطر فعاليتش در انجمن اسلامی، او و تنی چند از دانشآموزان را برای بازديد از جبهه و ديدار از رزمندگان به خوزستان بردند. در تابستانها كه تعطيل بود در كلاسهای قرآن، احكام و عقيدتی شركت میكرد و در چندين اردوی تابستانی حضور فعال داشت. دوره دبيرستان نيز در انجمن اسلامی فعاليت زيادی داشت و علاوه بر برجستگیهايی كه در دوران تحصيل داشت، بيشتر اوقات مسئولان امور تربيتی دبيرستان در برخورد با موانع و مشكلات از فيض وجودش نهايت استفاده را میبردند و نيز از اعضای كادر پايگاه مقاومت به حساب میآمد. كمتر میتوان اين صفات و ويژگیها را در يک شخص جمع كرد كه هم در خانه اسوه به شمار آيد و هم در اجتماع از الگوهای بارز محسوب شود و در عين حال شخصيت گمنام و ناشناختهای داشته باشد و مدتها بايد بگذرد تا شأن و قدر چنين انسان مطلوبی به جامعه ما نمايان شود.
بعد از پايان دوره دبيرستان، در كنكور سراسری شركت كرد و در رشته علوم جانوری دانشگاه شهيد بهشتی قبول شد. همزمان نيز در كنكور دانشگاه امام صادق(ع) شركت كرد و قبول شد.
بيش از پنج ماه از تحصيل او در دانشگاه امام صادق(ع) نگذشته بود كه عشق حضور در دانشگاه امام حسين(ع) كه مدرسه جهاد و شهادت بود در وی فزونی يافت، لذا صبر را جايز ندانست و برای اولينبار از طرف دانشگاه داوطلب شد و پای بر خاک گلگون خوزستان نهاد.
بيش از ۴۰ روز از حضور او در جبهه نگذشته بود كه در عمليات «كربلای ۸» در محور شلمچه حضور يافت و در تاریخ بیستم فروردین ۱۳۶۶ به شهادت رسيد و به ديدار معشوق شتافت.
جالب اينكه پس از شهادت او تازه مشخص گردید که با مراكز مختلفی از جمله روابط عمومی سپاه، پايگاه مقاومت و اكثر نهادها در ارتباط بوده و حتی نزديكترين خويشاوندان او نيز از اين فعاليتها اطلاع نداشتند؛ چون میخواست بدون ريا و تظاهر به خدمت در راه اسلام و اطاعت از امام خمينی(ره) بپردازد.
از خصوصيات اخلاقی محسن میتوان ايمان، شجاعت، عزت نفس، صبر در برابر ناملايمات، حب و بغض برای خدا و از همه مهمتر عشق به شهادت و شركت در نمازهای جمعه و جماعات و جلسات مذهبی را نام برد.
او با كولهباری از رنج و محنت در عمر كوتاهش توشهای گران برای آخرت برگزيد و از بهترين ياران پاک اسلام و امام بود.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!