حالت تاریک
  • یکشنبه, 1402/09/12 شمسی | 2023/12/03 میلادی
مسئول بسیج دانشجویی لرستان:

حرکات فلسطین، انعکاسی از انقلاب اسلامی است

حرکات فلسطین، انعکاسی از انقلاب اسلامی است

مسئول بسیج دانشجویی لرستان حرکات فلسطین را انعکاسی از انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: امروز بسیاری از ملت‌ها در برابر زورگویان و چپاولگران ایستاده و تا نابودی رژیم صهیونیستی از پای نخواهند نشست.

محسن کریمی در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک، با اشاره به حوادث اخیر غزه، اظهارداشت: ۷۵ سال است که رژیم صهیونیستی علاوه بر اینکه سرزمین‌های فلسطین را غصب کرده، مردم بی‌گناه را به خاک و خون می‌کشند. تاکنون ملت مظلوم فلسطین برای ایستادگی و دفاع، از سنگ استفاده می‌کردند ولی هم‌اکنون به تجهیزاتی مجهز شدند و با آمادگی کامل در برابر رژیم صهیونیستی ایستادند.

وی افزود: ملت مظلوم فلسطین بعد از سال‌ها مقاومت، برای دفاع از خود به مبارزه مسلحانه روی آوردند و در یک عملیات توانستند مقاومت و ایستادگی خود را نشان دهند و خسارت‌های زیادی که غیرقابل ترمیم بود به نیروهای رژیم کودک‌کش وارد شد تا جایی که تعداد زیادی از این نیروها هلاک شده و تعدادی هم اسیر شدند.

مسئول بسیج دانشجویی لرستان تصریح کرد: بعد از این عملیات، رژیم صهیونیستی بازهم دست به کشتار وحشیانه کودکان و انسان‌های بی‌گناه زده و برای مقابله، از سخت‌ترین بمب‌ها استفاده می‌کنند و این روزها قتل‌عام زنان و کودکان را انجام می‌دهند و این در حالیست که مدعیان حقوق بشر سکوت اختیار کردند.

کریمی با اشاره به اینکه جامعه جهانی باید نسبت به قتل‌عام کودکان و انسان‌های بی‌گناه واکنش نشان دهند، گفت: در رسانه‌های غربی سعی دارند تا واقعیت‌ها را برعکس کنند تا جایی که اقدامات خود را بی‌طرف نشان می‌دهند و در حالی که حرکات داعش را خودشان انجام داده و جنایات زیادی انجام می‌دهند اما مظلوم‌نمایی می‌کنند.

وی حرکات فلسطین را در واقع انعکاسی از انقلاب اسلامی برشمرد و بیان کرد: مردم مظلوم فلسطین حق دارند که دفاع کنند و حق خود را بگیرند و امروز بقیه مسلمانان وظیفه دارند در حمایت و دفاع از مظلومان فلسطین به وظیفه خود عمل کنند و حمایت و راهپیمایی از مردم غزه نشان می‌دهد که امروز بسیاری از ملت‌ها در برابر زورگویان و چپاولگران ایستاده و تا نابودی رژیم صهیونیستی از پای نخواهند نشست.

مسئول بسیج دانشجویی لرستان خاطرنشان کرد: امروز باید از همه ظرفیت‌ها در جهت حمایت مادی و معنوی مردم مظلوم فلسطین استفاده کرد و می‌توان از فضای مجازی هم برای نشان دادن مظلومیت کودکان فلسطینی و ظالم بودن رژیم صهیونیستی بهره برد.

کریمی یادآورشد: کشورهای زیادی با الگوگیری از انقلاب اسلامی ایران توانستند در برابر دشمنان بایستند و با الگوگیری از بسیج و انقلاب اینگونه تا نابودی رژیم کودک‌کش اسرائیل ایستاده‌اند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از